“אדוני, אפשר לעניין אותך בבקשה בסקר שאנו עורכים בטיפול בקשיי הפליטים…”
“אדוני, מענה על מספר שאלות קצרות יוכל להציל חיים ולהשפיע על גורל ילדים”
—–בחיים כמו בחיים , הכול שאלה של ניסוח—–
מיותר לשאול אם הייתם מקבלים שיחת טלפון משני אנשי מכירה טלפונית שונים ,למי הייתם עונים ולמי סביר להניח שטורקים את הטלפון בנימוס.
אף אחד מאנשי המכירה הטלפונית לא שיקר, אכן מדובר בסקר על פליטים, רק שאיש המכירות השני חשב צעד מעבר והבין שלרוב האנשים יש “אלרגיה” לסקרים בטלפון ולכן העדיף לנסות ולהתמקד בהשלכות האפשרויות של תוצאות סקר שכזה ובאופן שהוא עשוי להשפיע על דעת הקהל ועל מקבלי ההחלטות לאחר מכן.
שימו לב, קיים הבדל מעניין נוסף בין שתי הדוגמאות: בדוגמא הראשונה לא היה שום ערך מוסף למשיב, אם הוא היה עונה לא היה יוצא לו מזה דבר, לכל היותר היה מרגיש טוב עם עצמו שלא טרק לבחורה המסכנה את הטלפון. לעומת זאת המשיב השני מרגיש שלמישהו אכפת ממה שיש לו לומר, שלמחשבות שלו יש השפעה, זה נותן לו מעמד וחשיבות עצמית, ומעבר לזה, הוא יכול ממש להציל חיים.
מומלץ לחברות עם מחלקת טלמרקטינג לשלוח את העובדים שלהם לסדנת מכירות טלפונית, כך באמצעות סדנה ממוקדת יוכלו אנשי המכירות שלהן לקבל מידע טכני, מקצועי, וללמוד ביסודיות את עולם המכירות הטלפוניות כשהדבר החשוב ביותר הוא ללמוד להשמיע את מה שהאוזן רוצה לשמוע.
סדנת מכירות טלפוניות מומלצות לכל ארגון.בהדרכה ממוקדת ומדויקת יוכלו אנשי המכירות להצטייד בארגז כלים יצירתי על מנת להתמקצע ולמקסם מכירות, להעביר מסרים בצורה אטרקטיבית ולהתנהל נכון טלפונית מול לקוחות כשהמטרה ליצור אינטראקציה שתאפשר הקשבה על מנת לשכנע בסופו של דבר ולמכור ללא הבדל בין אם זה מוצר, שירות או כל דבר אחר.